Snitta en Kalkon

Till någon som bara lära sig att laga mat, detta ämne kan verka som en av de värst måltider du någonsin kommer att behöva förbereda sig. Självklart, om du har ett Turkiet finns oftast företag som deltar, vilket innebär ett antal hungriga människor litar på dig att förbereda en stor måltid. Detta kan vara mycket skrämmande. Lyckligtvis har vi all information du behöver, för att se en stor måltid för dig, dina vänner och din familj. För att lyckas skapa ett Turkiet, behöver du ha följande utrustning:

 • En varm servering tallrik
 • Ett par kök saxar
 • En elektrisk kniv eller en stor skivning kniv (Du kan välja en manuell kniv eftersom de ger mer kontroll än elektriska sådana)
• En liten snidning kniv och gaffel för att ordna och servera köttet

Nu när du har den utrustning du behöver för att rista i Turkiet så här för att bli en Turkiet snidning expert:

1. Låt Turkiet att sitta 20-30 minuter efter rostning och innan snidning. Detta kommer att göra köttet fuktigare och lättare att skära.
2. Efter det att Turkiet har suttit under den tid som anges ovan, överföra Turkiet på en skärbräda, det är där du kommer att börja snidning i Turkiet.
3. Ta bort Etapp: För att göra detta, håll kycklingben fast med fingrarna och dra av köttet från kroppen i Turkiet. Även detta, skära genom huden mellan benet och kroppen. Därefter skär genom gemensamma ansluter benet till stamnätet. Sedan skilja kycklingben och lår genom att skära ned genom det gemensamma tills kniven träffar skärbräda.
4. Skivning av kycklingben (Leg) Kött: När du har loss benet från resten av kroppen, kommer du vill slice köttet. Håll kycklingben i upprätt läge och vrid kycklingben i en cirkelrörelse samtidigt skära ned. Detta kommer att producera smakrika skivor av kött som är ungefär lika stora.
5. Skivning låret Kött: När skivning lår kött, som du vill hålla den nära plattan och säkert så att det inte rör sig. För bästa resultat vid skärning lår kött, se till att din kniv är parallell med ben och skära ned mot plattan i långsamma, stadiga rörelser.
6. Skivning bröstet Kött: Gör ett djupt skuren i bröstet i Turkiet mot kroppen ram, så nära vingen du kan. Börjar på framsidan av Turkiet (ungefär halvvägs upp bröstet) börjar skära ned, parallellt med den nedskärning som du har gjort i vingen. Bara skära nog kött som du tycker är nödvändiga för den mängd människor. Oskuren kött stannar fräschare längre.
7. Servera Turkiet: placera alla skivor av kött på ett tilltalande sätt på en stor tallrik och servera till dina gäster. * Obs: Ta bort stoppningsändamål från Turkiet antingen genom att ta bort det från hålet göras om benet togs bort eller genom att göra ett nytt hål i halsen och tar det därifrån.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0